Kedves nyolcadikos tanulók!

 

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ AZ ANDRÁSSYBAN!

2011. szeptember 01.

Kedves nyolcadikos tanuló!

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI, EGYBEN ISKOLÁNKKAL ISMERKEDNI?

Az Andrássy Gyula Szakközépiskola (Miskolc, 3530 Soltész Nagy Kálmán u. 10, tel.: 46/412-444) idén is megszervezi számotokra 2011. október 3-tól 2012. január végéig a hét két tanítási napjának délutánján (14.45 órás kezdettel) az önköltséges tehetséggondozó szakköri foglalkozásokat magyar nyelvből, matematikából és fizikából.

Szeretnénk segíteni abban, hogy összefoglald, rendszerezd ismereteidet, s így a középiskolai felvételid eredményes legyen.

Egyúttal megismerkedhetsz a jövőre 100 éves fennállását ünneplő és a világpiac-vezető kéziszerszám, gépjármű-elektromossági termékeket előállító Bosch-sal együttműködő iskolánkkal is! Az érettségizett és jó szakmával rendelkező emberek iránt egyre nagyobb a kereslet. Az Andrássy kiváló alapokat ad ehhez Neked! Az érettségi után több szakképző osztályunkban is folytathatod tanulmányaidat. De a felsőfokú (egyetemi, főiskolai) tanulmányaidat is megalapozhatod nálunk.

A felvételi előkészítő foglalkozások teljes költsége magyar nyelv és irodalomból, matematikából 7000-7000 Ft, fizikából 3500 Ft.

A jelentkezés előzetesen a fent megadott címen, telefonszámon az iskola titkárságán történhet.

A beiratkozó, programadó foglalkozás 2011. október 3-án, hétfőn a 301-es tanteremben lesz 15 órától.

Reméljük a sikeres felvételi után 2012 szeptemberében a centenáriumát ünneplő iskolánkban kezdheted meg tanulmányaidat.

Szeretettel vár az ANDRÁSSY!

<<< vissza